Организациите и фейсбук групите на родители ще могат до 15-и

...
Организациите и фейсбук групите на родители ще могат до 15-и
Коментари Харесай

Родители ще могат да предлагат промени в Закона за социалните услуги

Организациите и фейсбук групите на родители ще могат до 15-и януари да изпратят в общественото министерство предложенията си за промени в Закона за обществените услуги и други закони с отношение към фамилиите и развъждането на децата, написа bnr.bg.

След среща с противниците на отсрочения през днешния ден от Народното събрание закон социалният министър Деница Сачева разяснява, че огромна част от изложените проблеми се отнасят към друго законодателство, в това число и интернационалната протекция на български жители и техните деца, отглеждани в чужбина.

" Да разсеем по-голямата част от главните подозрения, че нито този закон, нито който и да било различен закон в България е основан за за жестоко вмешателство на страната в фамилиите и при развъждане на техните деца. Законът за обществените услуги е закон, който има за цел точно да усъвършенства качеството на обществените услуги ".

Сачева ще продължи със срещите по поставените проблеми, планувани са 6 районни срещи.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CollectoRitioner (преди 1 секунда) Рейтинг: 5565 | Одобрение: -11230 Това е неприятна концепция! Как некомпетентни лица без обучение ще дават хрумвания? Все едно аз да давам хрумвания на космонавтите??? Всеки да дава хрумвания относномсвоята специалност! A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS) AND A COLLECTOR OF ENVY. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за прилагане <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР