Организации за защита на правата на животните по света осъдиха

...
Организации за защита на правата на животните по света осъдиха
Коментари Харесай

Остри критики по света срещу използването на мечка на футболен мач в Русия

Организации за отбрана на правата на животните по света осъдиха потреблението на мечка, която е изпълнявала номера преди започването на футболен мач в Русия , оповестява " Асошиейтед прес ".

Случката, която в действителност е нормална процедура в Русия , се е разиграла преди началото на мач от втора дивизия на Русия в неделя в град Пятигорск. Телевизионни фрагменти от мача демонстрираха животното, докарано на стадиона на футболен клуб Машук-КМВ (Пятигорск), пляскащо на феновете . Мечката, наречена Тима, също по този начин е държала топката, преди да я съобщи на съдията .

Говорителят на стадиона декларирал, че мечката ще взе участие в церемонията по откриването на Световното състезание по футбол в Москва през юни, само че съветските футболни управляващи не са го удостоверили. Управителят на клуба съобщи, че мечката е била наета от цирк .

Световната организация за отбрана на животните, чието седалище е в Ню Йорк, осъди употребата на мечката , наблягайки, че от фрагментите е явно, че върху мечката са били прилагани " жестоки способи за дресиране ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР