Организаторите на съобщиха, че Риана ще пее на церемонията на

...
Организаторите на съобщиха, че Риана ще пее на церемонията на
Коментари Харесай

Риана ще пее на връчването на "Оскарите", работи по нов албум

Организаторите на оповестиха, че Риана ще пее на церемонията на 13 март. Поп звездата ще взе участие с песента " Lift me Up ", която е част от саундтрака на кино лентата " Черната пантера: Уаканда вечно ".

Сингълът е в конкуренцията за статуетка за най-хубава истинска ария от филм. " Lift me Up " е първата номинация за " Оскар " на Риана, която е носителка на 9 награди " Грами ". Последната солова ария, която певицата пусна, беше " Love on the Brain " от 2016 година

Участието на поп звездата на церемонията ще бъде второто, откакто тя направи огромното си завръщането на сцената на Супербол. В последните няколко години Риана се занимаваше главно с. През юни 2022 година изпълнителката роди наследник от рапъра ASAP Rocky и се появяваше доста рядко в общественото пространство.

 Голямото завръщане на Риана в шоуто на Супербоул Голямото завръщане на Риана в шоуто на Супербоул

По време на присъединяване си на Супербол Риана разгласи, че чака второ дете, само че за наслада на своите почитатели загатна, че няма да отсъства дълго от сцената. В изявление за английския " Вог " тя удостовери, че работи по нов албум. Певицата не се ангажира с съответни периоди, само че се надява скоро да бъде подготвен.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР