Организаторите на събирането на капачки от организацията Аз вярвам и

...
Организаторите на събирането на капачки от организацията Аз вярвам и
Коментари Харесай

Организаторите на събирането на капачки във Варна с огромна молба към хората

Организаторите на събирането на капачки от организацията " Аз имам вяра и оказвам помощ " разгласиха пост в мрежата, в който показаха голяма молба към всички, които са решили да се включат в благотворителната акция. 

" Понякога си мислим, че казуса е в нас! Опитахме се с молби, хиляди молби. От години Ви молим капачките да НЕ се предават в туби! От години. Десет събития сме създали и още има хора, които си предават капачките в туби!

Не мога да схвана по какъв начин да се обърнем към Вас! Разберете, че ние непринудено вършим акцията. Нямаме финансиране. Не си плащаме заплати! Не плащаме и на доброволците, които десетки часове се раздаваха в помощ на нас от акция Аз Вярвам и Помагам! " се споделя в изказването. 

Те допълват: " В Събота на събитието пред Катедралата в град Варна валеше леден дъжд с часове наред, духаше рязък вятър и всички бяхме мокри до костите още в 10 часа и за наше голямо страдание отново се наложи с часове, десетки доброволци под дъжда да се режат туби и да трансферират капачките в чували! Това е изтезание, разбирате ли??

Разберете, че доброволците не се намират елементарно!

Молим Ви! Умоляваме Ви! Предавайте капачките си в торби, чували или кашони, само че НЕ и в туби!!! "

От организацията благодариха обществено на всички доброволци, които за следващ път се включиха в акцията. " Велики сте " се споделя още в обявата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР