Организаторите на протест във Варна съобщиха нещо любопитно.Флашмоб Подай вода

...
Организаторите на протест във Варна съобщиха нещо любопитно.Флашмоб Подай вода
Коментари Харесай

Флашмоб Подай вода ще има по време на протеста в защита на Дом Младост

Организаторите на митинг във Варна оповестиха нещо любопитно.

Флашмоб " Подай вода " по време на митинг в отбрана на " Дом Младост " ще се организира тази събота във Варна, научи.

Инициатор е фондация " Гея ", чиято задача е ппазване на околната среда и последните достоверни места на Земята – горите, влажните зони, морето.

Организаторите са с упоритостта да създадат най-дългото подаване на вода във Варна, артистична акция която ни показва по какъв начин водата е общественост.

Привърженици на минералната вода и бранители на дом Младост ще се съберат в 12 часа на 22 януари с цел да образуват жива верига за предаване на вода, да слагат символичния въпрос до кого доближава водата, както и да покажат по какъв начин минералните води не са просто запас, а богатства, които основават общности.

Всеки жител може да се включи в акцията, пред дом Младост. Необходимо е обаче да си нови бутилка, чаша или различен съд за вода, показват уредниците на акцията.
 

Ще обърнем внимание на проблемите с минералната вода в града, ще впишем и народен връх за подаване на вода. С този алегоричен акт се включваме в отбрана на градските минерални води, международния активизъм и взаимност за над 1 милиард души, които нямат достъп до вода и би трябвало всекидневно да вървят по приблизително 5 км с цел да си набират тези жизненоважни запаси.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР