Организаторите на отменения заради акциите на Валери Симеонов фестивал Solar

...
Организаторите на отменения заради акциите на Валери Симеонов фестивал Solar
Коментари Харесай

Валери Симеонов на съд заради отменения фестивал в Слънчев бряг

Организаторите на анулирания поради акциите на Валери Симеонов фестивал Solar Summer ще съдят вицепремиера поради " противозаконните " му дейности, разгласи Иван Дочев пред Нова тв тази заран. 

Както през вчерашния ден OFFNews писа, уредниците се отхвърлят от провеждането на феста поради акциите за тишина по морето и опасенията, че техниката на диджеите ще бъде конфискувана и това ще смъкна имиджа на уредниците в целия свят.

Фестивалът се провежа от 10 години на Какао бийч.

В позицията им се споделя: 

" Във връзка със протичащото се в курортен комплекс Слънчев бряг, взехме решение да прекратим прибързано годишния фестивал SOLAR Summer 2017. Към този миг, а и през целия сезон, липсват подобаващите условия, които да подсигуряват присъщите за SOLAR първокласен тон, ефектна сцена и безпроблемно протичане на събитията.

SOLAR Summer е фестивал, който се организира повече от 10 години в Слънчев бряг и в частност на южния плаж на курорта - Cacao Beach. През всички тези години на този плаж сме организирали участия на най-големите имена в света на електронната музика, а през курорта са минали хиляди почитатели пристигнали да видят имена като Fatboy Slim, Armin van Buuren, Pete Tong, Tiesto, Richie Hawtin, Fedde Le Grand, Mark Knight, Victor Calderone и други, което направи Слънчев бряг една от най-желаните празненство дестинации в Европа, наред с Ибиза и Миконос, и сложи курорта на челни места в редица международни ранглисти.

Никога не сме си представяли обстановка, в която на международен топ актьор музиката може да бъде спряна, а техниката - иззета. Във времената на обществените мрежи, новината за това ще се популяризира мълниеносно в целия свят, което ще се отрази извънредно отрицателно на имиджа, както на България, по този начин и на нас като уредници.

Очакваме всички способени органи да вземат съответно мнение по въпроса без непрекъснато да си трансферират отговорности, както се случва в последните 10 дни.

Примерите от света за това по какъв начин страната може да се възползва от сходни фестивали и да ги добави в туристическото си портфолио са към този момент съвсем безчет – Сърбия (EXIT), Румъния (Untold), Унгария (Sziget), Белгия (Tomorrowland), Испания (Ibiza) и така нататък За страдание, както в доста други области, по този начин и тук, страната ни изостава съществено от трендовете и даже в някои връзки върви обратно, а като резултат, редица положителни събития и фестивали по Черноморието стопираха своето битие, което пък докара до сериозен отлив на младежите и платежоспособните туристи от България.

YALTA CLUB сервира своите извинения на всички, които към този момент са възнамерявали своя уикенд. В момента се договарят нови дати за участията на Adam Beyer и Paco Osuna, като най-вероятно такива ще бъдат планувани още до края на тази година в София. Закупените билети ще важат за новите дати, само че могат да бъдат и върнати в офисите на Ивентим или на касите, където са били купени от 16.08.2017. Билетът за събитието е 40 лв.. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР