Организаторите на Олимпиадата тази зима се надяват поне 30 процента

...
Организаторите на Олимпиадата тази зима се надяват поне 30 процента
Коментари Харесай

Все още няма яснота за публиката на Зимната олимпиада

Организаторите на Олимпиадата тази зима се надяват най-малко 30 % от трибуните на спортните уреди да бъдат запълнени с почитатели, макар че противоепидемичните ограничения в Китай сега са затегнати. Това оповестява Международният олимпийски комитет (МОК).

Билетите за Пекин 2022 не бяха пуснати в свободна продажба измежду локалното население и вместо това бяха разпределени за целеви групи. Китай няма да одобри задгранични фенове, а всеки присъстващ на трибуните ще би трябвало да съблюдава прецизни ограничения против КОВИД-19 преди, по време и след надпреварите.

" Проблемът с гледането онлайн към момента не е решен, защото би трябвало да имаме ясни правила за всяко настрана оборудване. Смятам, че в случай че имаме по един човек на всеки три седалки или по един на всеки две, то това ще бъде триумф. Най-важното изискване най-вероятно ще бъде дали трибуните са на закрито, или навън. За момента несъмнено е единствено това, че почитатели ще има ", съобщи ръководителят на Дирекция " Олимпийски игри " към МОК Кристоф Дюби.

Миналогодишната лятна Олимпиада в Токио бе извършена пред напълно закрити порти.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР