Организаторите на Мастърс турнира в Индиън Уелс включиха Новак Джокович

...
Организаторите на Мастърс турнира в Индиън Уелс включиха Новак Джокович
Коментари Харесай

Джокович беше включен в жребия в Индиън Уелс, но не е сигурно дали ще влезе в САЩ

Организаторите на Мастърс шампионата в Индиън Уелс включиха Новак Джокович в жребия за главната скица, макар че не е ясно дали сърбинът ще взе участие в конкуренцията. Жребият беше изтеглен във вторник вечер, а международният №2 почива в първия кръг.

"Новак Джокович е измежду тенисистите със поръчка за шампионата, по тази причина и нямаше по какъв начин да не бъде включен в жребия за главната скица. В момента сме в контакт с неговия екип ", разясниха уредниците в Туитър.

Носителят на 20 трофеи от Големия шлем съобщи, че е подготвен да пропусне шампионати, в случай че е заставен да се имунизира против COVID-19. Сърбинът не беше позволен до присъединяване на Australian Open по-рано през годината.

"Не можем да кажем дали той ще взе участие и дали ще получи утвърждение от CDC (Центърът за надзор и предварителна защита на заболяванията в САЩ) ", допълват от Индиън Уелс.

В последните условия от 3 март за влизане в страната - пътуващи, които не са жители на Съединени американски щати би трябвало да показват доказателство за имунизация.

Турнирът в Индиън Уелс е именуван "петият Шлем ", като е измежду най-престижните през сезона. Надпреварата се завръща в нормалния интервал през годината, откакто през 2020 година беше анулирана, а през предходната година се организира през октомври.

В Индиън Уелс ще взе участие и Григор Димитров, който стартира с американеца Томи Пол. При победа българският тенисист ще срещне Александър Зверев.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР