Организаторите на колоездачната Обиколка на Франция обявиха, че ще има

...
Организаторите на колоездачната Обиколка на Франция обявиха, че ще има
Коментари Харесай

Въвеждат строги антиковид протоколи за тазгодишния Тур дьо Франс

Организаторите на колоездачната Обиколка на Франция оповестиха, че ще има антиковид протокол за надпреварата тази година, като на колоездачите и хората от щабовете се не разрешава да дават подписи и да се хранят отвън хотелите, осведоми " Ройтерс ".

Състезателите и хората от щабовете можеха да излизат от хотелите през предходната година. Достъпът до тимовете преди старта на стадиите също бе разрешен, само че в този момент те няма да имат това право поради " битката против разпространяването на COVID-19 ".

Достъп до тимовете ще има единствено по време на старта на конкуренцията в Билбао, Испания, на 29 юни, като всички би трябвало да носят маски.

" За всички членовете на тимовете - спазвайте изолацията. Ограничете контактите си отвън надпреварите. Не се хранете на открито. Спазвайте обществената отдалеченост в хотелите ", се споделя в напътствията.

" Не се приближавайте до феновете - дано съблюдаваме обществена отдалеченост, без селфита, без подписи ", пишат още уредниците.

Този петък във Франция бяха регистрирани общо 3204 случая на инфектирани с COVID-19 в страната, където има към 25 000 смъртни случая.

Организаторите на Обиколката на Италия предишния месец вкараха антиковид протокол в средата на надпреварата, откакто водачът Ремко Евенепул бе заставен да се откаже след позитивен тест за ковид.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР