Организаторът на протеста срещу ръководството на Българския футболен съюз и

...
Организаторът на протеста срещу ръководството на Българския футболен съюз и
Коментари Харесай

Депутатите викат Васил Терзиев заради протеста срещу БФС

Организаторът на митинга против управлението на Българския футболен съюз и кметът на София Васил Терзиев ще бъдат викнати в Народното събрание, с цел да обяснят за организацията и избухналото принуждение на събитието на 16 ноември.

Те ще бъдат извикани във краткотрайната комисия в Народното събрание, която би трябвало да ревизира всички обстоятелства и условия, свързани с организацията, подготовката и спазването на публичния ред на митинга.

Депутатите към този момент са открили кой е уредникът и са изискали информация от него. Поискали са още да знаят и има ли наложени санкции и какви са нанесените материални вреди, написа " 24 часа ".

Освен тях ще бъдат изслушани потърпевши на митинга. Хамид Хамид от Движение за права и свободи предложи да бъдат поканени и служители на реда, станали жертви на провокатори. Председателят на комисията ген. Атанас Атанасов утвърди концепцията му, само че Маноил Манев напомни, че текат служебни инспекции, цивилен и наказателни каузи, и комисията може да се намеси в инспекциите. Той настоя да бъдат изслушани длъжностните лица и предложи депутатите да се съсредоточат върху тя.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР