Органите на реда в столицата разследват смъртта на невръстно дете.

...
Органите на реда в столицата разследват смъртта на невръстно дете.
Коментари Харесай

  Трагедия! Издъхна бебе със следи от зверски побой 

Органите на реда в столицата проверяват гибелта на невръстно дете. То било на възраст година и 10 месеца. Случаят е от квартал " Люлин ". В същото време в групите на региона в мрежата бе споделена шокираща история, видя GlasNews. bg.

Жена споделя, че до момента в който била на консултация в 12-та поликлиника, станала очевидец на инфарктната обстановка. Баща с дете на ръце връхлетял в лекарския кабинет. То било увито в одеяло. Столичанката споделя, че гледката било " потресаваща ". Детенцето било посиняло, течала кръв от устата, ушите и нослето му. Неговият родител крещял, че то не диша.


Медиците ведната пробвали да окажат помощ, само че след известно време то издъхнало. Това споделя дамата. На място ведната пристигнали екип на Спешна помощ и Министерство на вътрешните работи.

Дамата твърди, че от лекарите се схванало, че детенцето е било пребито свиреп.

Вижте цялата обява на дамата, споделена в мрежата:

" Днес ми се случи нещо, от което още не мога да се отърся. Бях на месечна консултация в 12 -та поликлиника с децата и до момента в който доктора преглеждаше едно от децата на вратата, почна да се блъска.

Докторът отвори вратата и беше татко с дете на ръце увито в одеяло и крещеше, че детето не диша. Детето очевидно на не повече от три години, само че гледката беше потресаваща.

Кръв от уста, уши, носле и към този момент беше посиняло. Доктора незабавно се втурна с още няколко доктора и сестри да избавят детето. След към 10 минути пристигна Бърза помощ и полиция.

След още 10 минути извадиха детето в безжизненото положение и го откараха с линейната. Не знам по какъв начин е детето, само че от докторите се разбра, че детето е пребито свиреп, и за жалост едната сестра изкоментира, че надали ще оживее... Моля ви хора, в случай че нямате самообладание, жалание и нерви - не раждайте деца.

Този следобяд стана ясно, че полицията в София обяснява аргументите за гибелта на дете на година и 10 месеца. По първична информация, сигналът е подаден тази заран от родителите на детето, които живеят в столичния квартал " Люлин ".

На мястото била изпратена кола за спешна помощ, оповестява БНР. Тя е откарала детето в столична болница, където то е умряло.

В момента текат разпити, формирано е досъдебно произвеждане. Тепърва ще се обясняват аргументите за случилото се.

Няма публични данни, че става въпрос за еднакъв случай. Но най-вероятно не става въпрос за съвпадане. Припомняме, че преди месеци в Пловдив имаше фрапантен случай за принуждение над невръстно дете, който приключи със гибел.

Догава 2-годишно момиченце от Пловдив умря в болница след близо месец битка за живот. Органите на реда остановиха, че то било пребито от своято осиновителка. Нейната първична версия бе, че дребната Севда паднала от леглото.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР