Органите на реда следят за купуване на гласове и битова

...
Органите на реда следят за купуване на гласове и битова
Коментари Харесай

Полицeйски акции за купуване на гласове, има задържани frognews.bg

Органите на реда наблюдават за пазаруване на гласове и битова престъпност. Вече има четирима арестувани при спецакциите във Варненско.

В столичния квартал " Христо Ботев " се ревизират 15 адреса във връзка със сигнали за пазаруване на гласове. Има арестувани, научи NOVA.

В Пловдивско също се организира акция, при която униформени безусловно блокираха град Кричим. Претърсват се няколко адреса, на които живеят хора, за които се подозира, че правят търговия с избор. Полицаите ревизират и сигнали за битовата престъпност, наркоразпространението и лихварството.

Специализирана акция се организира и на територията на цялата Варненска област. В село Царевци се прави инспекция за определяне на съпричастността на четири лица за закононарушения против политическите права на жителите. " Четирите лица ще бъдат арестувани ", съобщи ръководителят на интервенцията основен контрольор Румен Антонов.

Специализирана полицейска интервенция за противопоставяне на престъпността, запазване на публичния ред и обезпечаване на полицейско наличие в уязвими региони, махали и квартали се организира и на територията на ОДМВР-Стара Загора.

Днес от Министерство на вътрешните работи ще дават и систематизирани данни за подхванатите ограничения в изборния ден.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР