Оранжевият код за остава и днес за София, според прогнозата

...
Оранжевият код за остава и днес за София, според прогнозата
Коментари Харесай

МВР предупреждава: Бурен вятър в София, не ходене в парка


Оранжевият код за остава и през днешния ден за София, съгласно прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология. Очаква се поривите напразно да бъдат над 90 км в час.

През нощта дежурните екипи на столичната пожарна и „ Аварийна помощ и предварителна защита “ на са получили няколко сигнала свързани с, които са отработили.

Към момента градският превоз извършва всички свои направления, без проблем се реализират и полетите на летище София.

Тази заран спешни екипи се бореха с вредите от. Един от сигналите е за паднало дърво и рисково щръкнал клон.

„ Ураганния вятър е изпочупил стъклата на всичките 6 оранжерии на Ботаническата градина в София. Засегнати са и част от растенията “, изясни Красимир Димитров,

„ Щетите са 40 броя стъкла с друг размер, които са отлетели или са счупени. До в този момент разноските са в порядъка на 2000 лв., само че евентуално тази сума ще се усили. Ние би трябвало да заредим отначало аварийни стъкла също по този начин “, сподели по-рано тази заран и доцент Антоанета Петрова от.

Съветите на Министерство на вътрешните работи са и през днешния ден да се заобикаля визитата на. И още - прозорците да бъдат обезопасени, както и да се отстранен незакрепените предмети на терасите на домовете ни.

Аварийните екипи на Столичната община остават в подготвеност да реагират на на жители.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР