Оранжерия за канабис разкриха русенските полицаи при поредната акция срещу

...
Оранжерия за канабис разкриха русенските полицаи при поредната акция срещу
Коментари Харесай

Акция: Оранжерия за канабис разбиха русенски полицаи

Оранжерия за канабис разкриха русенските служители на реда при следващата акция против производството на опиати. 

Специализирана полицейска интервенция по противопоставяне на закононарушенията, свързани с производството на наркотични субстанции, е извършена от русенската полиция на територията на регионалния град.



Действията са осъществени от чиновници на секторите „ Противодействие на престъпната престъпност “ и „ Специални тактически дейности “ при ОДМВР - Русе, под надзора на Районна прокуратура - гр. Русе.

В рамките на интервенцията, на 4 август във вилен парцел, намиращ се в местността „ Люляците “, служителите на реда са задържали 30-годишен русенец.



Мъжът е бил хванат да поставя грижи за растения канабис, засадени в двора на парцела. Последвал е оглед и претършуване на мястото. В хода на процесуално-следствените дейности са открити и конфискувани общо 109 растения канабис, с височина от 19 до 190 сантиметра.



По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 354в от Наказателен кодекс, по разказа на ОДМВР - Русе. 30-годишният мъж е бил арестуван за период до 24 часа по ЗМВР.



Работата по следствието продължава под управлението на прокуратурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР