Оралният секс е като букет цветя за мъжете - поднесен

...
Оралният секс е като букет цветя за мъжете - поднесен
Коментари Харесай

Как да го дарите с впечатляващо фелацио? Когато правите орална любов, трябва и вие да се забавлявате!

Оралният секс е като букет цветя за мъжете - поднесен с мотив и без мотив, постоянно може да оправи настроението и да изрази особено отношение. Както обаче може да ви подарят една розичка или обилен букет, по този начин и фелациото може да варира като качество и доставено наслаждение. Ето няколко правила, които би трябвало да спазвате, с цел да впечатлите колегата си:

1. Добро познаване на мъжката анатомия
Пенисът е най-чувствителната част от мъжа, директно след егото му. Изграден е от еректираща тъкан, което значи, че е цялостен с кръвоносни съдове, които се изпълват с кръв всякога, когато нещо го подтиква. Главичката е най-нежната част – сходно на клитора, тя е отрупана с нервни окончания и точно по тази причина би трябвало да й обръщате повече внимание. Основата е по-малко сензитивна, само че това не значи да я пренебрегвате - просто главните ви старания би трябвало да се съсредоточат горе.

2. Удобна поза
Позата е най-много за ваше улеснение, защото оралният секс може да продължи 5 минути, а може да стигне и до половин час. Можете да коленичите пред него, до момента в който стои прав или седи, или пък да се наведете над него, до момента в който лежи по тил. Важното е той да е провиснал, а на вас да ви е комфортно. Друг вид са така наречен пасивни пози – при тях вие единствено отваряте уста, до момента в който сътрудникът получава опцията да се движи. Облягате се комфортно и позволявате на колегата си безусловно да прави секс с устата ви.

3. Специални умения
При фелациото с изключение на устната празнина, играят роля устните, езикът, засмукването. Най-добре е да си визиите, че членът е сладолед на съчка - смучете го, ближете го, изследвайте го с език. Използвайте и пръстите си – масажирайте основата, следвайте устата си, стискайте леко и отпускайте. Дълбокото гърло е техника, която не е за всеки, само че постоянно можете да опитате - концепцията е членът да влезе колкото се може по-навътре в устата, до момента в който главичката допре гърлото. Човекът има натурален инстикт за гадене, тъй че го правете постепенно и търпеливо, до момента в който видите дали ви се удава. Не е нужно да го вършиме непрекъснато - даже един-два пъти са задоволителни, с цел да го възбудите оптимално. Докосвайте тестисите и региона на перинеума - това може да го възбуди в допълнение. И не забравяйте - никакви зъби! Възможно е някои мъже да харесват лекото хапане, само че го правете единствено, в случай че той го изиска.

4. Мъжката кулминационна точка
Учтивите джентълмени евентуално ще ви предупредят, когато са подготвени да свършат. Тогава би трябвало да изберете – какво ще вършиме със спермата. Можете да глътнете – множеството мъже отделят не повече от една чаена лъжичка сперма. Вкусът зависи от питателните привички на колегата ви. Ако усетът ви тормози, помолете го да употребява повече плодове. Разбира се, има и други варианти, с изключение на гълтането – можете да позволите на колегата да се изпразни върху ръцете, гърдите или друга част от тялото ви.

5. Забавление и наслаждение, а не обвързване
Когато вършиме орална обич с мъж, би трябвало и вие да се забавлявате! Ако ви е неприятно, или пък не сте в въодушевление, по-добре не се захващайте. Удоволствието на мъжа ще се удвои, в случай че види, че ви е прелестно да го задоволявате.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР