Оптимист съм за България. Тези хора не се предават и

...
Оптимист съм за България. Тези хора не се предават и
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ще си отвоюваме България обратно

Оптимист съм за България. Тези хора не се предават и ние няма да се предадем, ще си отвоюваме България назад. Това сподели пред публицисти министър председателят в оставка Кирил Петков.

След като 123 народни представители поддържаха вота на съмнение към кабинета, с което той, падна, Петков съобщи, че извън протестиращите пред постройката на Народното събрание са му споделили „ не се предавайте ” и „ помогнете ни да изтръгнем мафията от тази страна ”. „ Казаха „ това е единствено една дребна стъпка от един дълъг път и сме всички дружно ”, показа Петков.

По думите му това, което се случва през днешния ден, е невиждано. „ България и хората извън си споделиха „ в никакъв случай отново някакви подмолни играчи да ръководят тази страна ”, тъй че мисля, че през днешния ден беше един доста прекрасен ден за европейска България, за хора, които в действителност имат вяра, че имаме по-добро бъдеще ”, сподели той.

Петков съобщи, че хората имат вяра, че всеки един, който ръководи, би трябвало да го прави от Народното събрание, „ не би трябвало да е на диванчета, в сараи или някъде другаде ”.

Той сподели, че нещата въртят към нови избори, които мафията ще загуби. „ Ние няма да преговаряме с нито една от политическите партии, с водачите. Ще дадем още един късмет на самостоятелни депутати, в случай че решат да ни поддържат, в случай че не — отиваме на избори. Няма приблизително състояние ”, безапелационен е Петков.

Той съобщи, че не става въпрос за сформиране на кабинет, а за „ единствено хора, които са нескрито, които са в тази постройка да взимат решения за тази страна ”.

„ Омръзна ни някой откъм гърба с конци и подмолно да ръководи . Това време свърши. Мисля, че българският народ ясно го съобщи ”, сподели Петков.
Той акцентира, че е фикс концепция България да бъде свободна , да бъде без задкулисие и „ да не може някакъв си Слави да излиза от тъмното понякога или по Фейсбук, или някакъв си Борисов, който си мисли, че има някакъв късмет още някой да го поддържа ”.

Петков е безапелационен, че тези хора стават все по-слаби, най-малко от това, което е видял на открито, а точно митинга в поддръжка на държавното управление.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР