Оптимист съм, че промените ще бъдат гласувани. Те не са

...
Оптимист съм, че промените ще бъдат гласувани. Те не са
Коментари Харесай

Джафери: Оптимист съм, че промените ще бъдат гласувани, те не са под български диктат

Оптимист съм, че измененията ще бъдат гласувани. Те не са под български диктат, както твърди опозицията. Това съобщи ръководителят на македонския парламент Талат Джафери през днешния ден в предаването " Клик плюс ".


„ Никога не съм затварял вратите за нищо и съм оптимист, че конституционните промени ще бъдат гласувани. Те не са под българска диктовка, както твърди опозицията “, сподели той.

На въпрос дали има упоритости да се кандидатира за президент на страната на идващите президентски избори, планувани за идната пролет, той отговори: „ Това не е работа, която човек желае, а въпрос на преценка. Аз персонално нямам упоритости за това. Аз виждам действително на нещата и не мога да чакам при тези условия и в този миг при претендент македонец, да завоюва Талат. Лично аз съм удовлетворен от уговорката си към поетото от мен обвързване. Нямам потребност от надзор върху уговорките, които съм поел. Бях порядъчен в продължение на 40 години, като правя това, за което ми заплащат “, сподели Джафери в изявлението. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР