Оптичните илюзии са известни със способността си да объркват дори

...
Оптичните илюзии са известни със способността си да объркват дори
Коментари Харесай

ТЕСТ: Само 3% от населението на света успява да разпознае скритото изображение на снимката

Оптичните илюзии са известни със способността си да объркват даже най-внимателните. Но изображението, което се популяризира неотдавна, наподобява претендира да оглави листата на най-трудните пъзели. В гениалната илюстрация е прикрито лице, което могат да видят единствено тези с най-остро зрение. В същото време, за разлика от множеството сходни проби, този няма ограничаване във времето, което още един път демонстрира неговата трудност.

Изпробвайте качествата на мозъка и зрението си, като различите друга, по-зряла жена, скрита в портрета на младо момиче. На пръв взор може да ви се стори, че е съвсем невероятно да видите различен човек на фотография, само че точно в това е уловката на тази оптична заблуда. За да я разрешите, би трябвало в действителност да се концентрирайте.



Опитайте се да откриете старата жена, ловко скрита на фотографията. Намирането ѝ може да се окаже доста по-трудно, в сравнение с наподобява. Припомнете си, че няма ограничаване във времето, само че можете да включите хронометъра, в случай че желаете да прецените какъв брой бързо можете да постигнете резултата. Разгледайте изображението деликатно.

На фотографията е изобразено младо момиче с къдрици, с шапка с панделка и чокър на врата. Имайте поради, че причудливите аксесоари могат да ви оказват помощ да откриете скритата жена. Опитайте се да откриете лицето на остарялата дама на фотографията, преди да преминете към отгатване. То е показано по-долу.



След като намерите търсения контур, е малко евентуално да видите млада дама на фотографията. Но в случай че не сте разкрили лицето на старата жена, има подсказка. Трябва да погледнете удушвача на врата на младата дама - това е усмивката на стара дама, а роклята на момичето обрисува брадичката и челюстта на старицата, а бузите и брадичката ѝ в действителност са нос.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР