Определян като един от най-очакваните филми за 2019, Отмъстителите: Краят

...
Определян като един от най-очакваните филми за 2019, Отмъстителите: Краят
Коментари Харесай

Играй и спечели двойна покана за гала премиерата на "Отмъстителите: Краят"

Определян като един от най-очакваните филми за 2019, " Отмъстителите: Краят " потегля по българските кина на 26 април.

Докато почитателите в целия свят, а и в България, се надпреварват да купуват билети за премиерата на оповестената предварителна продажба, " Дневник " и " Форум Филм България " дават опция на най-запалените фенове на поредицата да завоюват две двойни предложения за предварителната церемония премиера в София и да гледат кино лентата преди всички останали.

Играта е разграничена на два стадия. Единствено в започващия през днешния ден първи стадий участниците могат да играят за тази специфична опция - да завоюват една от общо две двойни предложения за церемония премиерата на 24 април.

Жребият за тези награди ще бъде изтеглен на 22 април. В същия ден стартира и вторият стадий от играта, в който правилният отговор дава късмет за присъединяване в тегленето за пет двойни билета за прожекциите на " Отмъстителите: Краят " в интервала сред 3 и 20 май.

Ако сте регистриран консуматор на id.capital.bg, може незабавно да се включите, а в случай че не сте - би трябвало първо да се регистрирате, само че това става бързо.

Повече за разпоредбите и изискванията за присъединяване в играта може да откриете тук.

Междувременно " Дневник " ще следи всички забавни и настоящи вести, свързани с кино лентата.

Дали Отмъстителите ще съумеят да се оправят с най-големи си зложелател благодарение на Ант-Мен, Ястребово око и най-могъщата Капитан Марвел и ще настъпи ли в действителност краят, остава да разберете, като гледате творението на режисьорите Антъни и Джо Русо с присъединяване на куп звезди, измежду които Крис Хемсуърт, Бри Ларсън, Бенедикт Къмбърбач, Скарлет Йохансон, Джош Бролин, Джон Фавро, Мишел Пфайфър, Крис Евънс, Робърт Дауни младши, Елизабет Олсън, Чадуик Боузман, Марк Ръфало, Гуинет Полтроу и Дон Чийдъл.

Пожелаваме триумф!

Всичко, което би трябвало да знаете за: Отмъстителите: Краят (2)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР