Определено последните дни са интересени за феновете на супер и

...
Определено последните дни са интересени за феновете на супер и
Коментари Харесай

Koenigsegg представи CC850 с революционна трансмисия

Определено последните дни са интересени за почитателите на супер и хиперавтомобилите и откакто ви разказахме за последното Bugatti, в този момент се обръщаме към различен извънреден производител на коли – Koenigsegg. Компанията празнува 20-годишнината от представянето на CC8 с представянето на сходен модел с името CC850.
`Koenigsegg

Външно двата автомобила наподобява сходно, само че технологиите са заели централно място при създаването на новия модел. Двигателят е взет от Koenigsegg Jesko и разполага с размер от 5.0 литра и мощ от 1385 конски сили при потреблението на специфичен бензин и „ скромните “ 1185 конски сили при потреблението на елементарен бензин. Максималният въртящ миг е 1385 нютон метра, който съответствува и с тежестта, което също е 1385 кг.
`Koenigsegg

По-интересното, обаче е трансмисията, която от Koenigsegg са кръстили TWMPAFMPC и в случай че това редуциране ви обърква, то българското такова ще ви отнеме най-малко няколко минути, с цел да го прочетете. Най-мощната и бърза механична скоростна кутия в серийна кола, каквото в действителност значи съкращението е забавна трансмисия, която разполага с 6 предавки в машинален режим и 9 предавки в автоматизиран подобен.
`Koenigsegg

При потребление на съединителя и класическия скоростен лост, може да превключвате сред първа и шеста предавка като при елементарен автомобил с механична трансмисия, само че в случай че решите може да избутате лоста в позиция D и да шофирате автомобила с 9 автоматизирани предавки. От Koenigsegg към момента не споделят публични данни, само че споделят, че от колата ще бъдат направени 50 броя в чест на 50-тата годишнина на създателя Кристиан ван Кьонигсег.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР