Определено обичаме да си похапваме и тази страхотна салата нямаше

...
Определено обичаме да си похапваме и тази страхотна салата нямаше
Коментари Харесай

С тази салата ще вземете акъла на всеки – вкусна и полезна, а с ракийката е просто супер

Определено обичаме да си похапваме и тази страхотна салата нямаше по какъв начин да не притегли вниманието ни. Всъщност ястието се води немска картофена салата и в случай че питате нас, напряко може да си бъде главно ядене. Ако не сте обаче от вида хора, които могат да се нахранят единствено със салата, то тогава е отлично допълнение към вечерята ви или пък към чашата вино, която вероятно пиете вечер.
Всичко, което ви е нужно за тази вкусотия, е следното: 4 яйца, 750 грама картофи (ако имате пресни, най-добре, само че можете да употребявате и други), 250 грама бекон, 150 грама кисели краставички, една майонеза, магданоз, 100 грама заквасена сметана, малко лимонен сок и сол на усет.

Как тъкмо се подготвя това прелъщение?
Първо сварявате яйцата, до момента в който станат твърди и ги нарязвате на колелца. След това запържвате леко бекона в тиган и го оставяте в паница, покрита с домакинска хартия, с цел да се отцеди. В същото време сварявате и картофите, които, откакто изстинат, нарязвате на кубчета.
Всички останали артикули (майонезата, лимоновия сок, солта, сметаната, киселите краставички и магданоза) смесвате и разбърквате добре, а по-късно слагате на доста спокоен огън, с цел да се затоплят.
В огромна купа изсипваме картофите, яйцата и бекона, разбъркваме ги и ги заливаме с топлия сос, като още веднъж разбъркваме добре цялата примес.

Определено салатата е извънредно вкусна и сме сигурни, че няма по какъв начин да не се хареса на цялото семейство, даже и на най-капризните негови членове. Едно от другите й преимущества, с изключение на усетът, несъмнено, е това, че се подготвя бързо, изключително в случай че от предната вечер да вземем за пример сварите яйцата, а в деня, в който ще я сервирате, единствено сварите картофите и запържите бекона.
Немската картофена салата съдържа огромен брой хранителни артикули и е елементарно решение за вечерите, в които се чудите какво да сготвите, искайки хем да е бързо, хем да е вкусно, хем да е хранително. С един патрон – три заека, бихме споделили ние.
Да ви е сладко!
Готова съм за Бъдни вечер. Приготвила съм 7 звездни предписания за 7 превъзходни ястия, за всеки има от обичаното муМного хора си задават въпроса: „ Какво да сготвя за Бъдни вечер? “.
Отговорите постоянно са разнообразни, т…Dec 10 2018vijti.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР