Определени са неправителствените организации, които ще участват в Съвета по

...
Определени са неправителствените организации, които ще участват в Съвета по
Коментари Харесай

Определени са НПО-тата, които ще участват в Съвета по съдебна реформа

Определени са неправителствените организации, които ще вземат участие в Съвета по правосъдна промяна за тази година, оповестяват от пресцентъра на Министерството на правораздаването.

Днес в наличието на министъра на правораздаването Данаил Кирилов  Данаил Кирилов Данаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 година в Димитровград. Висшето си обучение получава в СУ "Св., заместник-министър Десислава Ахладова, членове на неправителствени организации и публицисти е изтеглен чоп за установяване на Неправителствени организации - членове на Съвета по използване на Актуализираната тактика за продължение на промяната в правосъдната система.

Ясен Тодоров: От Цацаров ще би трябвало да се опасяват хора, които нарушават закона и са нелегално забогатели

Представители на медиите изтеглиха на два пъти жребия с имената на НПО-тата, които ще са членове на Съвета през първо и надлежно второто полугодие на годината. През първото полугодие в Съвета ще членуват Фондация "Институт за пазарна стопанска система, Сдружение "Международен юридически център - Интернешенъл Лигъл Адвайз Център ", Сдружение "Клуб на юристите франкофони "; Сдружение "Център за съзидателно правораздаване " и Фондация "Български институт за правни начинания ". През второто полугодие членове ще са Фондация "Институт за пазарна стопанска система "; Сдружение "Център за съзидателно правораздаване ", Фондация "Български институт за правни начинания ", Сдружение "Програма за развиване на правосъдната система " и Сдружение "Национална мрежа за децата ".

Жребият е в осъществяване на наредбата на чл.3, ал.5 от Постановление 3 на Министерски съвет от 13 януари 2016 година, съгласно която, когато на критериите за участие в Съвета дават отговор повече от 5 неправителствени организации, те се дефинират в два разнообразни жребия за период от 6 месеца. "Организациите, които не са определени за съответното полугодие, могат да участват на съвещанията на Съвета като наблюдаващи, да се изричат и да показват мнения по всички дискутирани тематики ", е обяснил министър Кирилов след жребия. Следващото съвещание на Съвета е планувано за 28 януари.

Съветът по правосъдна промяна разиска резултати от проучване за удовлетвореността от правосъдната власт
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР