Опозицията е превзела парламента - тя използва много по-често парламентарната

...
Опозицията е превзела парламента - тя използва много по-често парламентарната
Коментари Харесай

Опозицията в НС говори 140% повече от управляващите

Опозицията е превзела Народното събрание - тя употребява доста по-често парламентарната естрада и употребява процедурни хватки с цел да дава звук на парламентарните диспути - това демонстрират наблюденията на " Стража ", онлайн план, който си е сложил за цел да следи всички парламентарни изяви.

В действащото 47-о НС депутатите от  ГЕРБ-СДС  са изговорили с  47% повече думи  от сътрудниците им в парламентарните групи на " Продължаваме промяната ", " Българска социалистическа партия за България ", " ИТН " и " Демократична България ". Включвайки опозиционно настроените  ДПС  и " Възраждане "  в това съпоставяне, разликата в изговорените думи скача до  140% повече  в изгода на опозицията.

Същото се е случвало и в 44-ото Народно събрание - там опозиционните народните представители от  " Българска социалистическа партия за България " с а изговорили с  37% повече думи  от сътрудниците им в парламентарните групи на ГЕРБ и " Обединени патриоти ". 

Временен първенец по говорене от трибуната на Народно събрание в този момент е Христо Гаджев от ГЕРБ с над 31 000 думи. След него се подреждат двама представители на Възраждане - Цончо Ганев и Костадин Костадинов. След тях са трима депутати на ГЕРБ - Десислава Атанасова, Тома Биков и Александър Ненков. В топ 10 на най-говорещите депутати няма представител на ръководещото мнозинство .

По изгубено време в персонални пояснения, почивки, заявления и процедури по метода на водене на съвещанието безспорни водачи са ГЕРБ, следвани от Движение за права и свободи и " Възраждане "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР