Опозиционната партия ВМРО-ДПМНЕ продължи и снощи протестите срещу политиката на

...
Опозиционната партия ВМРО-ДПМНЕ продължи и снощи протестите срещу политиката на
Коментари Харесай

Още проблеми за премиера! ВМРО-ДПМНЕ искат оставката му

Опозиционната партия ВМРО-ДПМНЕ продължи и нощес митингите против политиката на държавното управление на Република Северна Македония и метода, по който то води договарянията с България. Опозиционната партия още веднъж изиска оставката на премиера Зоран Заев, оповестява организация МИА.

Участниците в митинга в Скопие блокираха придвижването пред постройките на държавното управление, на министерството на външните работи и това на правораздаването. Протести бяха проведени и в други 20 градове на страната.

Депутатът от ВМРО-ДПМНЕ Игор Янушев приказва пред протестиращите пред постройката на държавното управление и упрекна премиера Зоран Заев в " продажба на Македония и на македонските национални знаци ", уточни Българска телеграфна агенция.

" Единственото, от което би трябвало да се срамим, са те - Заев, Бучковски и всички към тях ", съобщи Янушев. " Ние желаеме да се присъединим към Европа, към Европейски Съюз, само че европейските полезности са народна власт, господство на закона, битка с корупцията, а държавното управление е противовес на всичко това ", сподели депутатът от ВМРО-ДПМНЕ.

Говорителят на опозиционната партия Димче Арсовски приказва пред протестиращите пред министерството на външните работи. Той прикани за отбрана на идентичността, тъй като държавното управление не се интересувало от нея.

ВМРО-ДПМНЕ разгласи, че митингите ще продължат и през идващите дни, като прикани жителите да се включат в демонстрациите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР