Оплюван, осмиван, харесван, мразен – няма съмнение, че Гатьо бе

...
Оплюван, осмиван, харесван, мразен – няма съмнение, че Гатьо бе
Коментари Харесай

Фенове зоват: Върнете Гатьо или спираме да ви гледаме!

Оплюван, осмиван, харесван, ненавиждан – няма подозрение, че Гатьо бе най-колоритният участник в този сезон на „ Игри на волята “. Но за жалост на множеството фенове някогашният командос отпадна след тежка борба с Мастагарков от Старейшините.

Пловдивчанинът си потегли на крачка от сливането на племената, което е огромна загуба както за продукцията, по този начин и за феновете.

„ Ти си същински войник. Твоите деца могат да бъдат удовлетворени от представянето ти “ – с тези думи водещият Димо Алексиев отпрати паметния участник.

Интересна бе и трансформацията, която претърпя Гатьо в „ Игри на волята “. В началото, до момента в който бе водач на племето „ Гладиатори “, формирано единствено от мъже, той бе на-охулваният и осмиван играч от феновете.

Опитите му да се изживява като старшина в казарма провокираха много ненавист и отрицание измежду почитателите на играта, само че последователно Гатьо сподели и друго лице.

Преминавайки в „ Амазонките “, Гатьо взе да печели от ден на ден благосклонности поради откровеното си държание, мъжкарския си дух и неподражаемите си лафове. До последната минута в „ Игри на волята “ той бе същинска машина за бисери. Последният, с който ще го запомним, беше: „ Гладна амазонка резиденция сънува “.

Ето за какво отпадането на Гатьо от надпреварата бе посрещнато с огромно отрицание измежду почитателите на „ Игри на волята “. 

Мнозина отсякоха, че с напускането на някогашния командос играта става безинтересна. „ Тук към този момент ме изгубихте “, „ Върнете Гатьо или спирам да ви виждам “ са дребна част от многочислените мнения в този дух.

Повод за апелите им са и озадачаващите решения, които взеха продуцентите на „ Игри на волята “ през този сезон.

Според феновете, продуцентите и сценаристите несъмнено повлияха на развиването на играта, като със необичайно обосновани решения да вземем за пример върнаха Крум от Чистилището без даже да победи, измъкнаха и Румен Радев от Чистилището без действително да си завоюва мястото там, а също така разрешиха на мощен състезател като Цецо да отпадне без борба за сметка на надалеч по-посредствени състезатели като Никол.

Разбира се, воплите на почитателите да бъде върнат Гатьо ще останат без реакция, тъй като фотосите на риалитито са снимани още през лятото. Със сигурност обаче Гатьо ще остане в историята на „ Игри на волята “ като един от най-запомнящите се участници.

А за какво пък да не го забележим и в „ All stars “ изданието?

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР