Опитват се да ме дискредитират и не изключвам вероятността да

...
Опитват се да ме дискредитират и не изключвам вероятността да
Коментари Харесай

„Опитват се да ме дискредитират“: Защо заподозряха в тероризъм руснак, живеещ в Украйна?

Опитват се да ме дискредитират и не изключвам вероятността да бъда подложен на гонене. Това сподели извънредно за bTV руснакът Микола Малуха, който живее от 10 години в Украйна и към този момент е с украинско поданство.

Мъжът е един от посочените от пропагандните съветски уеб сайтове като „ обвинен за атентата “ в Москва.

НАТО става все по-силен с присъединението на Финландия и Швеция, счита още тя

„ В момента съм град Ирпин в Одеска област. През последните дни не съм ходил в Русия. За последно съм бил там през 2014 година “, разясни мъжът.

Той уточни, че съветските специфични служби са популяризирали документа му за идентичност, тъй като се пробват да го дискредитират.

„ От това, което прочелото, разбрах, че съм се занимавал с организирането на терористичната офанзива в Москва. Мои другари разпространиха новината в обществените мрежи за тиражираните обвинявания в Русия. Не зная за какво тъкмо мен са избрали. През 2022 година бях в Донецк. Там стреляха по мен, тъй като се застъпих за един юноша, който руснаците преследваха “, изясни още руснакът с украинско поданство.

Жертвите на кървавото нахлуване към този момент са 137

Според него информацията за него и документите му са попаднали с съветските служби около случката в Донецк. Той не изключва вероятността да бъде подложен на гонене.

Микола Малуха описа също по този начин, че преди няколко дни над къщата му са прелетели две съветски ракети. Приема това с доза философия и без огромно напрежение. „ Трудно ми е да кажа, какво още може да се случи. Ние живеем в непрестанно заплаха “, добави още той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР