Опитният вратар на Арда - Иван Караджов, отправи изключително остри

...
Опитният вратар на Арда - Иван Караджов, отправи изключително остри
Коментари Харесай

Караджов: Това не е нормално, на успокоителни съм след всеки мач

Опитният вратар на Арда - Иван Караджов, насочи извънредно остри думи по отношение на съдийската бригада, управлявала мача на тима му против , приключил 0:0. Караджов счита, че дейностите на българските съдии вършат по този начин, че равнището на футбола у нас е такова и това се отразява директно върху представянето на националния тим на България.
„ Според мен надиграхме Левски, изключително второто полувреме. Както се споделя, не стигна, само че както и да е. Много добра игра от нашия тим, благополучен съм. Трябва да продължаваме по същия метод, с цел да си гоним нашите цели. Господинът, който ръководеше нещата, направи по този начин, че ни изнерви и да не можем да играем нашата игра от предния мач. Въпреки това през второто полувреме играхме добър футбол и ще продължаваме да го правим”, стартира Караджов.
„ Доста позитивно работим с Матич. Мен ме нямаше първите няколко дни. Дойдох тук и играхме добре против ЦСКА и през днешния ден също. Надявам се и отсега нататък да е по този начин. Има голяма роля той в това нещо. Каквото зависи от нас, ще го вършим и ще даваме всичко от себе си. Доста значимо е, че е мотиватор. На 32 години съм и не съм срещал подобен треньор. Може да попитате и другите момчета в тима, те ще кажат същото. Доста хора би трябвало да взимат образец от него. Опитваме се да играем футбол и по този начин би трябвало да се развива българския футбол, тъй като отиваме с националния тим – ядем шамарите и хората ни псуват. За тримата симпатяги в черно доста мога да кажа, само че нас единствено ни глобяват. Те имат огромна роля, че футболът е на такова равнище. Докато не се оправи това нещо… То не може всеки мач, аз съм на успокояващи всеки мач. Да ни оставят да игарем футбол. Отиваме на „ Армията” – пребиват ни, мачът тук – пребиват ни. Червените картони би трябвало да ги пропуща, прегледайте ги на записите и ще видите. Ако аз бях насреща в такава обстановка, щяха да ми дадат шест червени картона. Още доста мога да кажа, само че след това аз ще го отнеса. Нека играем футбол и по-добрият да ни победи. Те какво, палят си колите и си тръгват”.
„ Надиграхме ЦСКА на „ Армията”, а през днешния ден показахме още по-добър футбол. По същия метод ще играем и в Разград. Има млади момчета, които да се развиват и да изкарват пари от футбол”, приключи Иван Караджов.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР