Опитният полузащитник на Монтана Йордан Йорданов се завръща в игра

...
Опитният полузащитник на Монтана Йордан Йорданов се завръща в игра
Коментари Харесай

Четирима аут за Монтана срещу Миньор

Опитният полузащитник на Монтана Йордан Йорданов се завръща в игра след изтърпяно наказване. Четирима футболисти обаче ще пропуснат идната домакинска среща с Миньор (Перник). Стефан Каменов е с вирусно заболяване, Борислав Дамянов и Ивелин Георгиев са контузени, а Димитър Пройчев е осъден. 

В групата от 20 играчи бяха включени трима вратари. Единият от тях Петър Д. Петров е на 20 години. Другите под 23 година са централният бранител Иван-Йоанис Атанатос и нападателите Румен Георгиев и Петър Атанасов. Двама от тях старши треньорът Ангел Стойков ще би трябвало да включи в титулярния състав. 

Отборът на Монтана се събира довечера на лагер в хотелския комплекс „ Житомир “. Мачът с Миньор на стадион „ Огоста “ е на следващия ден от 15:30 часа. 

Групата на Монтана за мача с Миньор (Перник): 

вратари: Петър Л. Петров, Димитър Илиев, Петър Д. Петров; 
бранители: Иван Михов, Димитър Буров, Мартин Сандов, Иван-Йоанис Атанатос, Марко Стоически, Стилян Николов, Андреас Васев; 
полузащитници и нападатели: Йордан Йорданов, Владимир Айтов, Идрисс Фудил, Антон Тунгаров, Мехди Уамри, Владислав Цеков, Антон Карачанаков, Филип Ежике, Румен Георгиев, Петър Атанасов. 

треньор: Ангел Стойков.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР