Опитният наставник на Титоград - Драголюб Джуретич говори пред колегите

...
Опитният наставник на Титоград - Драголюб Джуретич говори пред колегите
Коментари Харесай

Треньорът на Титогард: ЦСКА е сред шестте най-силни отбора на Балканите

Опитният ментор на Титоград - Драголюб Джуретич приказва пред сътрудниците от " Тема Спорт " преди дуелите с ЦСКА от първия квалификационен кръг за Лига Европа. Специалистът за следващ път разгласи, че " армейците " са безспорен любимец в двата мача.

" Ние за разлика от ЦСКА нямахме предварителен лагер. През цялото време тренирахме въз основата си. Изиграхме единствено две контроли, а те досега имат пет, като им следва и още една. Така че не сме в някаква оптимална форма за тези мачове. Отделно, напуснаха ни през лятото цели 9 играчи от предишния сезон, като множеството бяха титуляри. Вратарят Люлянович, бранителите Бакрач, Ойданович, Радулович и Дедич, най-хубавият ни нападател Павичевич, както и сътрудникът му Шекулич си потеглиха, а Банович избра да отиде на проби в Триглав. А привлякохме единствено двама нови - нападателя Радомир Джалович и нигерийския бранител Аджана Чинеду ".

" ЦСКА в този миг за мен е измежду шестте най-силни тима в района. Мисля, че ЦСКА има късмет да стигне даже до групите на Лига Европа. Разполага със мощен тим. Но това не значи, че сме се предали. Ние ще дадем всичко от себе си, с цел да изиграем два положителни дуела. А какво ще стане, ще забележим. Ще се опитаме да ги изненадаме ", разяснява Джуретич.
 Титоград желае да одобри ЦСКА на личния си стадион
Титоград желае да одобри ЦСКА на личния си стадион

Съперникът на " алените " победи Искра с 1:0 в последния си мач преди гостуването в София
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР