Опитният Ангел Грънчов дойде в Спартак Варна през лятото и

...
Опитният Ангел Грънчов дойде в Спартак Варна през лятото и
Коментари Харесай

Ангел Грънчов: Свалям шапка на феновете на Спартак

Опитният Ангел Грънчов пристигна в Спартак Варна през лятото и поради безспорните качества, които има, бързо се утвърди като стожер в центъра на отбраната.

Ангел игра без промяна в първите девет мача и е измежду играчите, които имат съществена заслуга за положителното показване на отбора.

„ Соколите “ записаха 6 победи, 1 еднакъв и две загуби, и заемат второ място с 19 точки, на 2 от водача.

По-важно е обаче, че Спартак решително преследва задачата си да се завърне при майсторите.

„ Знаех какъв тим е Спартак и защо ще се бори, и по тази причина пристигнах във Варна. Сега с всеки минал ден разбирам, че съм направил правилен избор. Този тим има име, обичаи и триумфи в родния футбол и задачата ни е да го върнем в елита и да го задържим там. Разбира се, че ми се играе за Спартак в елита, по тази причина подписах и контракт за две години “, сподели Ангел.

„ Според мен Спартак разполага с добър екипен и самостоятелен капацитет, който го трансформира във любимец за елитна промоция. Що се отнася до първата ни победа на непознат терен, не мога да кажа, че нещо се е трансформирало. Просто в мен имаше отчаяние, че в първите три гостувания не спечелихме, само че и тогава, и в този момент, настроението и атмосферата в събекалнята си остават едни и същи “, добави Грънчов.

„ Спартак има всичко, с цел да върви нагоре. Ръководството е обезпечило клуба във всяко едно отношение и продължава да влага в тим, школа и инфраструктура. Имаме и прекрасен стадион и невероятни почитатели, на които шапка им смъквам. От нас се желае с работа, отдаденост и непримиримост да поддържаме непрекъснато положително игрово равнище и малко по малко да вървим към реализиране на крайната цел “, сподели още централният защитник.

„ В неделя одобряваме лидера Септември и чакам да стане огромна борба. Ние сме подготвени за нея и благодарение на публиката се надявам да я спечелим. Иначе е прекомерно рано да споделям кои ще са ни съперници за елита. Не е единствено Септември, има и още няколко тима. Трудно ще бъде, защото от опит знам, че в тази група всеки губи точки “, приключи Ангел Грънчов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР