Опитите на ръководството на Берое да картотекира две от новите

...
Опитите на ръководството на Берое да картотекира две от новите
Коментари Харесай

Берое не може да картотекира двама нови

Опитите на управлението на Берое да картотекира две от новите попълнения не престават да удрят на камък.

Старозагорци не съумяват да уредят левия бек Бубакар Траоре и халфа Уерди Мара. Първият е 25-годишен сенегалец и предходният му клуб е украинският Металист Харков. 23-годишният албанец Уерди Мара пък е носил екипа на турския Анкарагюджю, написа " Тема спорт ".
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Треньорът Николай Киров-Белия към този момент ги е отписал за идното домакинство на ЦСКА 1948. Двубоят е в събота, 18 март, от 12:00 часа. Сблъсъкът е от изключителна значимост за старозагорци, които не престават да пропадат в класирането. През пролетта заралии към момента нямат победа. Те позволиха 3 загуби, като съумяха да вземат точки при гостуванията на Черно море (1:1) и Локомотив Пловдив (0:0).

Берое пусна в предварителна продажба билетите за съботния дуел. Те са на цена 10 лв.. В деня на мача талоните ще са на цена 15 лв.. Билетите за VIP зоната са по 40 лева в предварителна продажба, в това число и за деца, а в деня на мача те ще вървят по 50 лв..

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР