Опитите на финансовия министър Асен Василев да рекетира Газпром“ ще

...
Опитите на финансовия министър Асен Василев да рекетира Газпром“ ще
Коментари Харесай

„Възраждане“: Правителството иска да продаде рафинерията в Бургас на турско-американски консорциум

Опитите на финансовия министър Асен Василев да рекетира „ Газпром “ ще доведат до утежняване на дипломатическите ни връзки с европейски страни.

Това обявиха от партия „ Възраждане “ в прессъобщение до медиите. Според тях сходни действия мога да оставят дълготраен отрицателен отпечатък върху интернационалния престиж на страната ни.

От „ Възраждане “ припомнят, че Сърбия и Унгария , са декларирали, че това е вражески акт от страна на България.

„ Това държавно управление е толкоз нездравословно, че даже съумява да ни скара с нашите съдружници и съседи. След изцяло провалена политика към Северна Македония, държавното управление е на път да ни вкара в неприятни връзки с Унгария и Сърбия. Видимо е, че тези ръководещи нямат никакво желание да следват националния интерес на България и с лека ръка извършват всяка повеля от американското посолство “.

Според „ Възраждане “ дейностите на държавното управление цели рафинерията в Бургас да бъде продадена на турско-американски консорциум .

„ Искат да откраднат тази рафинерия като я трансферират на турци и американци, от които България да стане подвластна “. 

От партията на Костадин Костадинов още веднъж показаха мнение, че това държавното управление е извънредно нездравословно за България , за съюзническите връзки, за стопанската система и за бъдещето на енергетиката в страната.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР