Опитите „Левски“ да бъде употребен в една друга игра, която

...
Опитите „Левски“ да бъде употребен в една друга игра, която
Коментари Харесай

СДС скочи в защита на Левски

Опитите „ Левски “ да бъде използван в една друга игра, която няма нищо общо с футболната, огорчиха освен почитателите на клуба, само че всички хора в България. Това се споделя в позиция на Съюза на демократични сили, оповестяват от пресцентъра на партията.

“Синята концепция - блян на милиони българи за независимост и заслужен живот, има две измерения - политическо, олицетворено от Съюз на демократичните сили и прочувствено - обичта към ФК „ Левски “. Затова от Съюз на демократичните сили показваме своята съпричастност и поддръжка към хората със „ сини сърца “ – последователите на „ Левски “, които изстрадват същински това, което се случва с клуба. Особено чувствителни към ориста на синия тим сме ние, седесарите! Не единствено поради общия цвят, освен, тъй като огромна част от нас са почитатели на „ Левски “, а тъй като раздорите по върховете на Съюз на демократичните сили в близкото минало доведоха до обезверяване на доста поддръжници на синята партия. Не желаеме това да се случи и със синия клуб! Затова ще кажем на всички, които се пробват да употребяват „ Левски “ като инструмент за политическа игра: Долу ръцете от тима! Решавайте проблемите си с други причини и не си позволявайте повече насмешки с клуба и почитателите му! „ Левски “ в никакъв случай не е бил владеене на един човек. Силата на клуба е в неговите почитатели, в хората, които живеят с неуспехите и успехите му, които плачат и се радват дружно с тима. Не посягайте на достолепието на тези хора, тъй като ще се върне като бумеранг върху вас”, се споделя още в позицията.

От Съюз на демократичните сили пожелават триумф на ПФК „ Левски “ и изричат мощната си религия, че ще бъде открито почтено решение, с цел да се върне същинската популярност на тима.

„ Защото: „ И преди, и в този момент, Левски значи независимост! “, допълват от партията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР