Опитен трейдър предупреждава да не се приема за даденост, че

...
Опитен трейдър предупреждава да не се приема за даденост, че
Коментари Харесай

Solana може да измести Етериум според топ крипто трейдър

Опитен трейдър предизвестява да не се приема за даденост, че позицията на Етериум (ETH) като водеща платформа за смарт контракти е неуспорима.

Трейдърът, прочут като The Flow Horse, допуска , че траекторията на Етериум ( ETH ) може да прилича тази на Compaq Computer Corporation, която в миналото доминираше в своята промишленост, преди да избледнее и в последна сметка да бъде добита от HP през 2002 година

Според The Flow Horse вероятността Solana ( SOL ) да изпревари Етериум се е нараснала. Той отбелязва бичите настроения измежду най-верните поддръжници на Етериум, което демонстрира очакване за евентуална смяна в интерес на Етериум.

Въпреки това той акцентира, че на динамичния крипто пазар оповестяването на която и да е платформа за краен водач е прибързано. Той прави паралел с известността на Compaq при започване на персоналните компютри, като показва, че въпреки понастоящем Етериум да заема значима позиция, това не подсигурява трайна доминация.

The Flow Horse следи избухливото разгръщане на екосистемата на меме криптовалута в мрежата на Solana, което води до забележителен скок в размера на търговията на основаните на Solana децентрализирани тържища (DEX).

Трейдърът поучава да не се подценява “котката в кучешкия свят ” (MEW), нов меме токен. Той допуска, че MEW може даже да си обезпечи листване в Coinbase преди “Dogwifhat ” ( WIF ), водещата меме криптовалута на Solana.

В умозаключение The Flow Horse с възприятие за комизъм отбелязва непредсказуемостта на пазара, като поучава да не се подценяват планове с непредвидена динамичност и забележителна пазарна капитализация.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР