Опитайте се сами да направите оценка на връзката си с

...
Опитайте се сами да направите оценка на връзката си с
Коментари Харесай

Мислете за болестта като за енергийно разстройство - техническа неизправност

Опитайте се сами да извършите оценка на връзката си с всеки един от седемте енергийни центъра на своето тяло. Направете себе си обект на своя първи подсъзнателен обзор. В процеса на работа ще откриете, че ставате по-чувствителни към невероятния свят, който е ситуиран зад вашите очи. Накрая ще овладеете символното зрение, способността да употребявате своята вътрешен глас, с цел да тълкувате знаците на силата в своя живот. Как тъкмо да се сканирате и да си поставите духовната диагноза, която разстройва и физическото ви тяло - поучава Каролайн Мис в книгата си „ Анатомия на духа ".     1. Поставете си за цел да се научите да тълкувате провокациите в своя живот със знаци. Намерете смисъл в тях. Помислете и почувствайте каква е връзката им с вашето здраве. Всеки ден обръщайте внимание на провокациите, които ви се насочат и по какъв начин вашият разсъдък и дух реагират по отношение на тях. Наблюдавайте какво ви кара да губите сила и в коя част на тялото усещате загубата. Анализирайте духовната и биологична активност, която се прави като разследване.
2. Разглеждайте себе си освен като физическо, само че и като енергийно създание. Енергийната част от вас е онази, която предава и записва всички ваши мисли и външни въздействия. Нито за момент не забравяйте, че вашата биография става ваша биология. Придобийте навика да анализирате хората, прекарванията и информацията, която допускате в своя живот. Развиването на символно зрение стартира целеустремено: умишлено и постоянно да изследвате, по какъв начин поддържате връзка с външния свят, как  той въздейства върху вашата прочувствена и физическа мощ. 
3. Всекидневно провеждайте енергийно самоизследване. Когато се усъвършенствате, то ще ви лишава единствено няколко минути. Размишлявайте върху всеки енергиен център в продължение на минута или две, умерено и обективно. Не чакайте да се разболеете, а се погрижете за здравето на своята енергийна система. Научете се да усещате напрежението, насъбрано във вашето енергийно поле и вземете ограничения да лекувате себе си на енергийно равнище. Направете самоизследването  собствен табиет. 
4. Когато откриете приключване на сила, концентрирайте вниманието си единствено върху най-съществените неща, които ще ви оказват помощ да възстановите силата си. Винаги си задавайте въпроса: „ Защо изгубвам сила? " При лекуването на неправилна енергийна или физическа съгласуваност, постоянно би трябвало да участвате и с разсъдъка, и със сърцето си. Винаги се старайте да прониквате оттатък физическите белези на рецесията. Позовавайте се на свещените истини за силата. 
5. По-важно е да откриете какво, а не кой изчерпва силата ви. Разберете, че упрекът ви към човек, който съгласно вас изчерпва силата ви, в действителност е ваша визия, произлязла някъде от вас. Например в случай че завиждате на някого, значимото за вас е друг съответен човек, а сенчестата страна на вашата  природа, отразена в този човек. Всъщност този човек извършва ролята на ваш преподавател. Съсредоточаването върху индивида, комуто завиждате, няма да ви излекува. Само ще ви бъдат изпращани все нови и нови учители, всеки идващ по-силен от предходния. Вашата задача е да научите урока, който този преподавател ви преподава, а не да роптаете против учителя.
6. Опростете своите условия към лекуването. Изискванията към лекуването на която и да е болест всъщност са идентични. Мислете за заболяването като за енергийно разстройство - съвсем като за техническа нередовност. Щом един път определите коя свещена истина се отнася за вашия случай, организирайте  своя вътрешен лековит развой към поуките от тази истина. Съчетайте своето вътрешно лекуване с подобаваща обичайната здравна терапия и спазвайте своята стратегия. Не губете време да мислите, да действате и да се молите като жертва. Чувството, че сте жертва, единствено утежнява заболяването и в случай че се трансформира в непрекъснато положение на съзнанието, единствено по себе си е болест.Правете всичко належащо, с цел да поддържате своето физическо тяло, да вземем за пример: вземайте уместно лекарство, ежедневно правете извършения, хранете се вярно. Едновременно с това, правете всичко належащо, с цел да поддържате енергийното си тяло, да вземем за пример: довършете започнатата работа, простете обидите от предишното. Не се опасявайте от внезапни промени, с цел да се излекувате - напуснете работата си или се разведете, в случай че това са аргументите за вашия стрес; научете се да медитирате или да карате ски. Не става въпрос за промени непременно, а за промени, които лекуването изисква.Говоренето не лекува, лекува действието. 
Може би вероятността да оздравеете ви плаши повече, в сравнение с съзнавате? Може би не сте в положение да се освободите от нещо в предишното или вашето излекуване би трансформирало равновесието на силите сред вас и различен човек. 
7. Опростете схващанията си за духовността. Всички мои земни проучвания за небесния свят са ме довели до извода, че това е царство, което може да бъде разбрано. Ето за какво, персоналната теология не трябва да бъде усложнявана. Стремете се да вярвате единствено в това, което небето е определило като значително Например:Всички условия могат да се трансформират в един момент и всяка болест е лечима. Божеството не е лимитирано от човешките показа за време и пространство или от земните грижи.Бъдете правилни на правилата си: живейте съгласно вярата си.Бъдете поредни. Всеки живот минава през разнообразни степени на сложни промени, както и на покой. Научете се да вървите в крайник с смяната, вместо да се пробвате да спрете нейния ход.Никога не чакайте различен човек да ви направи щастливи - щастието е вътрешна, персонална настройка и отговорност.Животът по своята същина е учебно заведение. Всяка преживелица, предизвикателство или връзка съдържат някакво обръщение, почтено да бъде научено или преподадено на другите.Позитивната сила работи по-ефективно от отрицателната във всички обстановки. Живейте в сегашното и прощавайте на другите.Не печелим нищо, когато имаме вяра, че небето „ мисли и работи " по комплициран метод. Много по-ефективно е да се научим да мислим по този начин, както небето прави това - на езика на простите и безконечни истини.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР