Опитайте се да познаете коя жена крие нещо от вас!

...
Опитайте се да познаете коя жена крие нещо от вас!
Коментари Харесай

Опитайте се да познаете коя жена крие нещо от вас!

Опитайте се да познаете коя жена крие нещо от вас!

Вярно е, че в случай че познавате езика на тялото и съвършено го употребявате в живота, тогава няма да имате никакви усложнения. И въпреки всичко, пробвайте се да познаете коя жена ви заблуждава?

Внимателно разгледайте всяка жена от картинката, по-късно се пробвайте да познаете коя от тях ви мами.

Е, подготвени ли сте да извършите своя избор? Ако към този момент сте избрали тогава побързайте да ревизирате отговора.

Първата жена не се пробва да ви излъже. Всичките й жестове демонстрират, че тя е открита с вас. Някои споделят, че това е метод просто да се внуши нещо. Но ние не считаме, че това е по този начин.

Погледнете деликатно жена номер две. Тя има недоверчив взор, а този жест – почесване на ухото – е характерен жест, който подсказва, че събеседникът има намерение да ви заблуди или да излъже. Бъдете деликатни с такива хора!

За разлика от другите, третата жена е единствената, която демонстрира интерес към диалога. Тя подпира брадичката си с ръка, не желае да прекъсва или да споделя нещо. Тя просто ви слуша и е подготвена да продължи да ви слуша. Тя несъмнено няма да излъже.

Напълно ясно е, че четвъртата жена, сигурно, ще ви излъже.

Ще попитате за какво. Всеки специалист ще ви каже, че в случай че човек покрива устата си с ръка, то най-вероятно има намерение да скрие нещо от вас, да излъже и да заблуди.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР