Опитайте се да не вдигате местните данъци и такси. Не

...
Опитайте се да не вдигате местните данъци и такси. Не
Коментари Харесай

Корнелия Нинова към кметове и общински съветници от БСП: Опитайте се да не вдигате местните данъци и такси

" Опитайте се да не вдигате локалните налози и такси. Не могат да устоят хората освен това натоварване, при очакване за повишение на цените за зимата, да има и още едно повишение – на локалните налози и такси ". С тези думи се обърна през днешния ден водачът на към новоизбраните кметове и общински съветници от партията в областите Плевен, Ловеч, Велико Търново, Габрово, Враца, Монтана и Видин. Домакин на районната среща е Плевен, съобщи Българска телеграфна агенция.

Нинова добави, че е мъчно " да се вържат бюджетите " изключително когато страната трансферира нови отговорности на общините.

" Събираме се в миг, в който страната се намира в безпорядък. Правителството вместо да основава сигурност, да дава гаранции, да излъчва предвидимост, е знак, катализатор на хаоса, на неналичието на вероятност, на безвремието. Всеки ден сме очевидци на такива образци. Единствената опора сега на властта, единствената власт, която дава сигурност и предвидимост, са кметовете и общинските съветници, тъй като в идващите четири години, вие сте най-близо до хората в общините ", сподели още водачът на. Тя акцентира, че неустойчивостта в националната политика натоварва в допълнение локалните управляващи.

Нинова разяснява и готвените промени от държавното управление в Конституцията. " Никой не знае какво " сглобката " ще предложи сред двете четения. Самите те са в изострен спор между тях какво да се случи в правосъдната система ", добави тя и напомни, че не поддържа смяната в Конституцията в този тип, който е препоръчан. Според водача на рационалното в обстановката е президентът да извади своя план за Конституция и да се прегледат всички оферти по време на Консултативен съвет по национална сигурност в президентската институция.

По време на срещата бе регистрирано нарастване в броя на определените кметове и на общински съветници, както и увеличение на доверието към от страна на гласоподавателите. Участници в полемиката са членове на Изпълнителното бюро на, народни представители от " за България ", регионални и общински ръководители, координатори, кметове и общински съветници.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР