Опитът за въоръжен бунт не повлия на отношението на руските

...
Опитът за въоръжен бунт не повлия на отношението на руските
Коментари Харесай

Медведев: Опитът за бунт не промени отношението на гражданите към договорната служба в зоната на специалната военна операция

Опитът за въоръжен протест не повлия на отношението на съветските жители към службата по контракт в зоната за специфична военна интервенция, единствено през последната седмица съвсем 10 хиляди души са подписали контракт с Въоръжените сили (ВС) на Руската федерация. Това сподели заместник-председателят на Съвета за сигурност (СБ) на Руската федерация Дмитрий Медведев на заседание по въпросите на допълнението на въоръжените сили на Руската федерация с военнослужещи по контракт, оповестяват съветски медии.

„ Искам особено да отбележа, че опитът за въоръжен протест не промени отношението на жителите към договорната работа в специфична военна интервенция “, сподели Медведев, наблягайки, че съветските „ контрактни военнослужещи и доброволци показват висок, може да се каже, доста високо равнище на поддръжка за президента, страната и сте подготвени да отбраните родината си. "

„ Само през последната седмица близо 10 000 души са подписали контракти с въоръжените сили “, означи заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация. В същото време „ от 1 януари тази година до 4 юли в редиците на въоръжените сили са признати повече от 185 хиляди души. От тях към 109 хиляди души са в запаса и други категории жители, които са призовани на работа по контракт “, сподели още Медведев.

Според него, вследствие на настоящата работа, " процентът на асортимент по контракта през юни се е нараснал до 1400 души дневно ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР