Опитът да създаде дом в България му взе живота, пише

...
Опитът да създаде дом в България му взе живота, пише
Коментари Харесай

Позната на убитият Иво Андреев разказа спомените си за него

Опитът да сътвори дом в България му взе живота, написа негова близка

Мъжът, който бе убит в региона на " Женския пазар " в София се споделя Иво Андреев.

Това излиза наяве от обява в обществените мрежи. Ето какво написа Iva Roudnikova в своя профил:

" С Иво Андреев се запознахме в редакцията на списание “Едно ”, когато той беше още съвсем дете и караше скейт. Притежаваше мъдрост и преданост, нетипични за едно момче на 20. Смело момче, което може да плаче. Чист.

Работехме дружно, говорехме доста и се смеехме на моите опити да си ъпдейтна жаргона благодарение на сензитивно по-младите от мен Иво и Росен. Години по-късно започнахме да се виждаме по митинги, познавах дамата на Иво, фотографката Надя Андреева. Оказа се, че живеем в един квартал, до Женския пазар. Иво и Надя, към този момент като прелестно семейство с малко момиченце и момченце на път, бяха доста отдадени на фантазията да изградят личния си дом.

Тя се майтапеше, че тяхната история може да бъде озаглавена “Любов по време на ремонт ”, или “Сто години ремонт ”. Днес научих, че Иво Андреев е бил убит пред очите на жена си от съсед, някогашен боен, " поради една врата ”. Стана по този начин, че опитът да сътвори дом в България му взе живота. Много скърбя, Ивчо, за това сме отговорни всички. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР