Оперен спектакъл и новият филм на Педро Алмодовар предстоят в

...
Оперен спектакъл и новият филм на Педро Алмодовар предстоят в
Коментари Харесай

Алмодовар в събота на Киномания

Оперен театър и новият филм на Педро Алмодовар предстоят в съботната стратегия на Киномания в Пловдив.

Поредният театър от тазгодишната стратегия, отдадена на Франко Дзефирели може да гледаме от 16:15 часа. На огромния екран ще забележим оперните осъществявания на Пласидо Доминго и Елена Образцова в операта „ Селска чест “ . И в този случай Дзефирели не записва живо осъществяване, а продуцира особено сниман оперен филм.

В 18:30 часа пък ще гледаме най-новия филм на Педро Алмодовар. Този път той навлиза в нова територия – на късометражното кино. „ Странен метод на живот “ е една хипермъжка уестърн мелодрама с ярки цветове и взривоопасна еротика. Итън Хоук е в ролята на шериф от дребен град, който след 25 години възобновява половата си връзка с някогашния си ухажор Силва, чийто наследник е обвинен в локално убийство…

Цялата стратегия на Киномания в Пловдив може да видите на kinolucky.com. Билетите са цена от 10 лв. и 8 лв. понижен за учащи и пенсионери. Оперните спектакли са на цена 9 лв., с понижен билет от 7 лв.. Киномания в Пловдив 2023 се осъществя с финансовата поддръжка на Община Пловдив и е част от Календара на културните събития за 2023.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР