Операция по пътна безопасност по широкообхватния метод, се извършва при

...
Операция по пътна безопасност по широкообхватния метод, се извършва при
Коментари Харесай

Операция по пътна безопасност се извършва в Кюстендил

Операция по пътна сигурност по широкообхватния способ, се прави при околовръстният път на Кюстендил, при отбивката за село Соволяно. В интервенцията вземат участие и чиновници на Национална организация за приходите (НАП), Агенция " Митници ", Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ).

От началото на годината в района са зародили 179 пътнотранспортни катастрофи. От тях 56 са тежки, четирима души са починали, а 89 са ранени, сподели пред началникът на бранш " Пътна полиция “ - ОДМВР, Радослав Боюклийски. В съпоставяне със същия интервал на предходната година пътните катастрофи са с пет по-малко, само че тежките произшествия са с два повече. Броят на починалите се резервира, а броят на ранените е с 12 повече.

От началото на годината са открити 26 водачи с над 1,2 промила алкохол в издишания въздух, сподели още началникът на бранш " Пътна полиция “ в Кюстендил. 

За предходната година водачите, използвали наркотични субстанции са били 11, а сега броят им е 22. 12 са откритите неправоспособни водачи през тази година, до момента в който броят им през предходната е бил шест.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР