Оперативното ръководството на НДСВ взе решение да подкрепи кандидатурата на

...
Оперативното ръководството на НДСВ взе решение да подкрепи кандидатурата на
Коментари Харесай

НДСВ подкрепя Вили Лилков за кмет на София

Оперативното управлението на Национална движение „Симеон Втори" взе решение да поддържа кандидатурата на проф. Вили Лилков за кмет на София. Партията изрази своята позиция в специфична декларация:    

„ На съвещанието си на 1 юли т.г. националният съвет на Национална движение „Симеон Втори" одобри къс разбор на настоящата политическа конюнктура и установи, че изборите за органи на локалната власт доближават в условия на социална поляризация, двусмислени и оспорими дейности на държавното управление, партизански назначения в регулаторните органи при възходящи несъгласия сред субектите на властта.
-->
Става все по-ясно, че множеството партии се управляват от конюнктурни тяснопартийни ползи. На този декор номинирането на проф. Вили Лилков за кмет на София е добра вест, в която се съдържа предложение столичните гласоподаватели усърдно да съпоставят неговата кандидатура с всички останали и да вземат рационално решение.

Национална движение „Симеон Втори" постоянно е подкрепяло старания в органите на локалната власт да влизат хора виновни и способени, с разпознаваеми публичен профил и политическо минало. Проф. Вили Лилков дава отговор на подобен сериозен и сложен аршин. Неговите позиции и дейностите на неговия екип получават общата морална поддръжка на оперативното управление на Национална движение „Симеон Втори", а окончателното решение за позицията на партията до изборите за локална власт ще се вземе на съвещание на националния съвет на 2 септември тази година. “     

От оперативното управление на НДСВ
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР