Операта в Сан Франциско се присъедини към акцията на Симфоничния

...
Операта в Сан Франциско се присъедини към акцията на Симфоничния
Коментари Харесай

Не искат Доминго в САЩ заради сексуалния тормоз

Операта в Сан Франциско се причисли към акцията на Симфоничния оркестър във Филаделфия и анулира концерт на 6 октомври с присъединяване на испанската оперна звезда Пласидо Доминго, който беше упрекнат от няколко дами в полов тормоз.

Осем певици и една танцьорка признаха пред Асошиейтед прес през вчерашния ден, че са били измъчвани полово от Доминго в разнообразни интервали на 80-е години на предишния век.

" Решението да се анулира концертът е взето след последните новинарски известия за многочислени обвинявания в полов тормоз. Въпреки че хипотетичните произшествия не са свързани с операта в Сан Франциско, трупата не може да разреши на актьора да излезе на сцената на операта на военния мемориал ", се споделя в известие на оперния спектакъл.

Тези, които купуват билети, се канят да изберат друго зрелище, да върнат парите или да дарят на операта.

Самият 78-годишен Доминго отхвърля всички обвинявания. В операта в Лос Анджелис, където артистът работи повече от 30 години, дадоха обещание да наемат самостоятелен юрист, който да преразгледа обвиняванията за тормоз.

След като се появи тази информация, Симфоничният оркестър на Филаделфия анулира присъединяване на Доминго в премиерния си концерт на сезона на 18 септември.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР