Opel се присъедини към голямата група от автомобилни производители, които

...
Opel се присъедини към голямата група от автомобилни производители, които
Коментари Харесай

Opel също сменя емблемата си

Opel се причисли към огромната група от автомобилни производители, които обновиха своята бранд еднаквост през последните месеци.

След като това сториха доста от европейските марки, в това число и най-големите от тях, в този момент бе ред на Opel да покаже новата си емблема. Подобно на другите производители, тук също новата еднаквост е обвързвана с електрификацията и електрическата подвижност.

Новото лого ни показва осъвременена версия на обичайна емблема на марката, която резервира „ светкавицата “, както и кръгът към нея. Новостите са главно в дистанцията, което откриваме сред светкавицата и кръга, както и разграничителната линия сред двата края на светкавицата.

Първият сериен автомобил с новата емблема ще се появи през 2024 година, само че през цялата година ще виждаме доста от обновената емблема. Нямаме визия кой модел ще бъде декориран първо от новата емблема, само че от Opel обявиха, че ще създадат обстойно показване на емблемата на тазгодишното издание на IAA Mobility, автомобилното ревю в Мюнхен, като възнамеряват " изненада " за посетителите.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР