Опазорният бивш прокурор на Балтимор Мерилин Мосби, която е изправена

...
Опазорният бивш прокурор на Балтимор Мерилин Мосби, която е изправена
Коментари Харесай

Бившият прокурор на Балтимор Мерилин Мосби иска помилване на Байдън, тъй като тя твърди, че измама, присъдите за лъжесвидетелстване са били „политически насочени“

Опазорният някогашен прокурор на Балтимор Мерилин Мосби, която е изправена пред до 40 години зад решетките за лъжесвидетелстване и присъди за ипотечни измами, желае президентът Джо Байдън да я помилва.

Бившият правосъден орел на Charm City беше наказан на два обособени федерални процеса за нелегално евакуиране на $90 000 от пенсионната си сметка и неистина за това във федерални формуляри - и в този момент желае Белият дом да накара всичко да изчезне, сподели тя по време на изявление на MSNBC.

„ Мисля, че това е уместно “, сподели тя на водещата Джой Рийд. „ Уверен съм, че тази администрация ще преодолее политическите офанзиви и за какво бях наказан. “

Мосби беше наказана за първи път през ноември по две обвинявания в лъжесвидетелстване, откакто тя подправено съобщи финансови усложнения по време на пандемията от Коронавирус, с цел да тегли пари от пенсионната система на града.

Разгледайте по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР