Опазорната влогърка на мумията Руби Франке таеше същата мания за

...
Опазорната влогърка на мумията Руби Франке таеше същата мания за
Коментари Харесай

Майката на YouTuber Руби Франке, която гладуваше децата, се оприличи на убиец от култ в запис в злия дневник

Опазорната влогърка на мумията Руби Франке таеше същата фикс идея за надзор, която движеше водача на култа Лори Валоу, разкрива нейният неотдавна оповестен дневник.

Франке, която води влог за родителството пред 2 милиона почитатели в YouTube, беше задържана по шест обвинявания в корист с деца през август 2023 година, откакто 12-годишният й наследник избяга от фамилния дом в Сейнт Джордж, Юта, и избяга при комшия къща, където се твърди, че е молел за храна. Съседът може да бъде чут да набира 911 в вцепеняващ аудиозапис, до момента в който стартира да плаче от голямото равнище на недохранване и малтретиране, на което е бил очевидец.

В дневника на Франке, който стана обществен единствено преди седмица, тя разказва в детайли по какъв начин тя вярваше, че децата й са обладани от демони, което употребява като опрощение за това, че ги бие и подценява, описвайки по какъв начин е заключвала едно от стаята му с дни, откакто той не си е оправил леглото и по какъв начин би изпратила децата си на учебно заведение гладни, в случай че те са не запомнили да си подготвят с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР