Опасността да се разрази много по-голяма буря е огромна. Това

...
Опасността да се разрази много по-голяма буря е огромна. Това
Коментари Харесай

Денков: Опасността да се разрази много по-голяма буря в Израел е огромна

Опасността да се развихри доста по-голяма стихия е голяма. Това съобщи министър председателят Николай Денков в отговор на въпрос за обстановката в Израел.

Според министър-председателят би трябвало доста деликатно да се следи обстановката, тъй като има капацитет за доста сериозна ескалация. Денков акцентира, че главните движещи сили би трябвало да помислят по какъв начин обстановката може да се деескалира.

Той съобщи, че към момента се събира информация за искащи за полет от Израел. Когато се съберат задоволително и е безвредно, подобен ще бъде сбъднат.

" Хуманитарна помощ естествено ще предложим, би трябвало да забележим дали можем да помогнем във връзка с болнична помощ, по този начин както стана с хората от Нагорни Карабах. По отношение на техника, на военни благоприятни условия въобще не сме обсъждали такива разновидности. Тук спорът е на напълно друго равнище, тъй че не обсъждаме сега подобен вид ", уточни министър председателят.

По отношение на политическата конюнктура в страната и работата на държавното управление, Денков разяснява:

" Ние всеки ден работим с мисълта, че колкото повече работа успеем да свършим, толкоз по-добре. Затова работим интензивно, работим си по програмата, която сме показали. Вече от парламентарно показаните групи зависи какъв ще бъде резултатът. Аз персонално не чакам проблеми, тъй като би била изключителна нелепост от политическа позиция някой да не поддържа държавното управление в този миг. Няма никаква причина то да бъде неодобрено ".

Денков още веднъж съобщи, че териториалните проекти не могат да бъдат изтеглени.

" Защото в случай че бъдат изтеглени, завършва целият развой. Ние имаме период за приемане на тери териториални проекти, тяхното евакуиране значи България да се откаже непринудено от процедурата, в която тя получава поддръжка за реализиране на съответния преход. Така че аз няма да изтегля проектите. Това, което съм предложил неведнъж е да се включат в разисквания по какъв начин да бъдат модифицирани проектите, тъй като ние сме в стадия, в който те все ощше могат да бъдат променяниЮ, сподели министър-председателят.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР