Опасно сухожилие, което може да задави зловещо всяко бебе, както

...
Опасно сухожилие, което може да задави зловещо всяко бебе, както
Коментари Харесай

Майка взе храна за бебето си от детска кухня във Варна и изпадна в ужас от намереното

Опасно сухожилие, което може да задави злокобно всяко бебе, както и краче от хлебарка, откри варненка в храната за близнаците си, взета от детската кухня. За случая показа самата потресена майка, представена от Varna24.bg.

Жената се натъкнала на неприятната находка през вчерашния ден, когато взела храната от разливочната в " Аспарухово ". Майката изясни, че едно от 10-месечните й близнаци, неотдавна е претърпяло кардиологична интервенция. Детенцето дишало затруднено, по тази причина майката в допълнение пасирала храната, която взема от детската кухня. Когато се заела с нормалната процедура се натъкнала на сухожилието от пуешко месо, което е можело да задави съдбовно невръстното дете. Освен него тя разкрила и елементи от насекомо.

Майката показа, че е подала сигнал до Агенцията за сигурност на храните във Варна. Преди седмица в храната от същият пункт пък същата майка разкрила бял косъм. Друга майка споделила, че е намерила тел в бурканчето с детска храна от кухнята.

" До момента имаме два сигнала, като единият е за косъм в храната. Разпоредили сме инспекции, към момента до мен не е стигнала информация за други неприятни находки в храна от детска кухня. Всеки сигнал се ревизира прецизно от нашите чиновници и се дават наставления, а при положение, че се установяват нередности се постановат наказания ", изясни шефът на Областната дирекция по сигурност на храните във Варна доктор Златина Димова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР