Опасно! Камикадзе фучи по пътя край Асеновград ВИДЕО Полицията от

...
Опасно! Камикадзе фучи по пътя край Асеновград ВИДЕО Полицията от
Коментари Харесай

Хванаха шофьора от клипа с инфарктното изпреварване

Опасно! Камикадзе фучи по пътя край Асеновград ВИДЕО

Полицията от Смолян проверява водача, който е сниман в клип, обикалящ Facebook и медиите. Видеоклипът с рисково шофиране възмути хиляди в обществените мрежи по празниците. 66-годишният водач от София опитва да изпревари без видимост рейс, камион и кола на основния път от село Хвойна към град Чепеларе. Случката става на 7 май към 10 и 20 часа. На клипа се вижда по какъв начин по знамение той съумява да се прибере в платното си без вреди и жертви, откакто изпреварваи засича насрещно движещ се автомобил, само че заплашва живота на всички.

" Убиец на пътя " е написала за заглавие на клипа си авторката му Кристина Чолакова, която пътувала със фамилията си. " Как може да има плътна колона на този стеснен път и все някой хитрец да се пробва да убие хората. Секунди ни разделиха от най-страшното. ", възмущава се тя в обществените мрежи. " Ръководството на ОДМВР-Смолян се самосезира и предприе нужните ограничения за определяне причинителя на нарушаването.

До сегашния миг е открито, че притежател и лидер на лекия автомобил „ Опел Инсигния “ е 66-годишен мъж от гр.София. Същият ще бъде свикан да се яви в бранш „ Пътна полиция “ при ОДМВР-Смолян, където да изясни случилото се. За изясняване на обстоятелствата и събитията, сведения ще бъдат снети и от свидетелката, снимала видео клипа.

Обръщаме се към останалите участници в придвижването, включително лидерът на насрещно движещия се автомобил и тези, които са възприели обстоятелства, свързани с рисковото шофиране да се обадят на тел. 0301/ 35 521 и да оповестят телефон за връзка с тях. Благодарим за подадения сигнал и приканваме всички участници в придвижването, станали очевидци на нарушавания на разпоредбите за придвижване да алармират способените органи на тел.112 или в най-близкото ръководство на Министерство на вътрешните работи ", декларират от полицията в Смолян.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР