Опасният тротоар в центъра на София, който стана причина за

...
Опасният тротоар в центъра на София, който стана причина за
Коментари Харесай

Обезопасиха опасния тротоар, контузил софиянци и д-р Ненков

Опасният тротоар в центъра на София, който стана причина за травма на столичани, към този момент е обезопасен, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Внимание: тротоар! Дупката се е образувала на тротоара, намиращ се на кръстовището на бул. „ Васил Левски “ и ул. „ 6 септември “ в непосредствена непосредственост до софийски хотел.

Един от потърпевшите е известният столичен доктор доктор Мирослав Ненков, който си е блъснал коляното, до момента в който е прекосявал.

Пред БГНЕС той акцентира, че е работил институционално и незабавно след претърпения случай се е обадил на незабавен телефон 112 и на телефон на Общината.

„ Часове наред след моето позвъняване нямаше никаква реакция. Това, което трябваше да стане е да се изпрати един човек с ватенка, с цел да забоде прът на тази дупка. Самият аз потърсих нещо такова, с цел да го сложа и да не се пребиват други хора и да анулира Общината “, описа доктор Ненков.

Едва откакто е видял, че няма никаква реакция се е обърнал към медиите. „ Подходих цивилен отговорно, можех да заведа умерено дело за неимуществени вреди, което в границите на година щях да печеля. Само че, това което щях да печеля, нямаше да пристигна от този, който е отговорен, а от моя и вашия джоб, тъй като бюджетът е публичен. И това е повода да не употребявам правна помощ “, съобщи доктор Ненков.

Той акцентира, че с цел да се поправи или реши нещо в България, би трябвало да се вдигне медиен звук.

Проверка на БГНЕС сподели, че сега рисковият сектор от тротоара е подробно обкръжен, тъй че жителите да не се пребиват като минават там. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР